• (658 Harita Palanggan)

UPC & EAN barkod

5.00$

Aya : aya sasayogian

Sakabéh nomer barkod anjeun.

Anjeun bakal nampi éta dina kotak surat anjeun dina waktos 8 jam. Duanana format UPC (kanggo Amérika Serikat & Kanada) & format EAN (sadunya).

A bijil tina kaaslian.

Hiji spreadsheet Excel sahiji nomer barkod anjeun.

karya seni barkod Digital pikeun sakabéh angka barkod anjeun dina EMF, PNG na BMP format keur euweuh muatan tambahan.

Taya disumputkeun biaya atawa waragad.

- +
UPC-EAN
upc ean on imupc com

UPC & EAN barkod

5.00$
- +

gambaran

gambaran

Paket barkod anjeun bakal nampi kalebet kode UPC sareng EAN. Kodeu UPC pikeun Amazon, eBay, Google Shopping, Etsy, Jet jsb Ieu mangrupikeun 12-digit. Kodeu EAN anu sumping sareng paket UPC nyaéta 13-angka anu dianggo di nagara-nagara di luar Amérika Kalér.

Unggal urutan diolah instan sababaraha jam sanggeus mayar tur bisa dipaké geura!

 

Harita (658)

resensi 658 pikeun UPC & EAN barkod

Tambah review a
Marios ayeuna keur meunang Kupon pikeun urutan Anjeun salajengna!

" ieu ditambahkeun kana Hajat

Urang parantos nawiskeun Khusus dinten dina ANU Urutan!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Unggal Kode 100 Sakur Orde
OKÉ, KAKU!
Énggalan! Tawaran sah saacan 15 / 05 / 2021.
nutup-link