UPC Barcodes

Meunang angka UPC anjeun kalayan henteu waragad pembaharuan

balanja Ayeuna

EAN barkod Jumlah

Meunangkeun EAN Kodeu manjangkeun Usaha anjeun

balanja Ayeuna
  • UPC & EAN Vérsi
  • NO waragad pembaharuan
  • BMP & EMF Gambar Kaasup
  • Bijil tina GTIN ngerjakeun
  • Excel Spreadsheet of Nomer
  • Jalan kana Amazon, eBay, Google balanja!
  • Amazon.com disatujuan
  • Kualitas Gambar Kualitas luhur
  • 100% Penjaminan Harga Low!
  • Sampurna pikeun Toko Retail
  • 8 Jam Turnaround
  • Paling Tulisan pikeun Usaha Online
Kumaha Loba Barcodes Ulah I Perlu?
Unggal produk béda maneh ngajual butuh barkod sorangan. Contona, lamun ngajual hiji t-shirt nu asalna dina hiji warna na 3 ukuran béda Anjeun bakal kedah mésér 3 barcodes. Lamun t-shirt asalna di ukuran 2 sarta kelir 3 Anjeun bakal peryogi 6 barcodes. cara kieu, upami salah sahiji kelir / ukuran anu ngajual leuwih gancang batan batur, toko bisa saukur kasampak dina komputer maranéhanana jeung tingali nu salah perlu replenished tanpa ngabogaan lampahkeun count rak manual. Rumus sarua ieu manglaku pikeun sakabéh gaya, kelir, rasa, ukuran atawa variasi séjén tina produk Anjeun. Éta sadayana kedah barkod unik sorangan.
Kumaha carana sangkan informasi neangan numbu ka barkod kuring?
Aya informasi sabenerna disimpen atanapi énkripsi di barkod a. Lamun anjeun buka ngajual produk Anjeun di toko, nu toko kudu anjeun eusian kaluar bentuk informasi produk. Dina formulir anu mangrupa tempat pikeun anjeun bakal nempatkeun parusahaan jeung produk Anjeun rinci ogé 12-angka angka barkod UPC Anjeun. toko lajeng sacara manual asup nu informasi kana komputer manajemén inventory maranéhanana. cara kieu, basa aranjeunna nyeken barkod anjeun dina register, éta nyaéta panggero up nu formulir di sistem maranéhanana. Dina basa sejen, barkod téh cukup ku hiji tumbu antara produk Anjeun jeung formulir informasi produk Anjeun eusian kaluar pikeun tiap toko nu sells produk Anjeun.
Bakal BARCODES MY kantos kadaluarsa?
Taya, barcodes anjeun moal tamat. Sakali dina barcodes anu dikaluarkeun ka anjeun, maranéhanana baris pernah jadi dikaluarkeun pikeun saha wae jeung aranjeunna Hormat keur hirup.
Bakal barcodes abdi dianggo kanggo sagala produk ritel?
Sumuhun, sadayana produk ritel di Amérika Serikat (iwal majalah jeung buku) merlukeun naon disebut barkod UPC. Naha anjeun perlu barkod pikeun t-shirt anjeun, CD, alat keur manggang roti, atawa naon, barcodes urang bakal bisa dipaké pikeun anjeun.
Bakal Kuring kantos kudu mayar waragad pembaharuan pikeun barkod kuring?
No Sakabéh waragad barkod urang anu salah-waktu ukur jeung anjeun pernah kudu mayar sagala waragad pembaharuan atawa waragad kahareup nanaon. Kusabab urang ngagabung GS1 / UCC di 1999, saméméh maranéhna dimimitian ngecas waragad pembaharuan (Agustus 2002), urang teu boga mayar waragad pembaharuan. Ku alatan éta, anjeun teu kudu mayar waragad pembaharuan.
Bakal BARCODES ngerjakeun Amazon jeung syarat anyar maranéhanana?
Sumuhun, éta barcodes dianggo pikeun Amazon. Aya deal agung misinformation ngeunaan barcodes UPC jeung sarat Amazon di rupa Seller Sawala. Janten jelas pisan, anu barcodes kami ngajual bakal dianggo sampurna rupa dina Amazon. Cross-mariksa jeung database GS1 henteu hal Amazon otomatis manten. Ieu ngan lumangsung lamun pilih hiji pilihan canggih sanggeus anjeun daptar produk Anjeun nu nyebutkeun "Jieun abdi sorangan Brand". Lamun milih pilihan anu, aranjeunna nawiskeun cross-mariksa databés GS1 salaku salah sahiji 4 cara mungkin mun pariksa kapamilikan brand Anjeun. Kanggo sababaraha alesan, Amazon geus dipilih ngagunakeun basa nyasabkeun dina website maranéhanana sarta biasa ngabalukarkeun loba masalah teu perlu. Lamun ngan saukur teu pariksa pilihan canggih tina "Jieun abdi sorangan Brand" anjeun bakal teu boga isu naon naon.
Moal a barkod I mésér dina situs web ieu jadi unik ka abdi?
Sumuhun. The barkod anjeun mésér ti situs web ieu asalna ti GS1 sarta dijamin janten unik. Anjeun hiji-hijina jalma di dunya anu jum'atan tiasa nganggo anu jumlahna barkod.
Bakal barcodes abdi dianggo luar Amérika Serikat?
Sumuhun, éta barcodes bakal dianggo mana nu barcodes nu discan - nu lolobana dunya modern. Ieu ngawengku Kanada, Australia, Inggris, Eropa, Asia, Mexico, Amérika Kidul, Wétan Tengah, sarta mana nu sejenna yen aranjeunna nganggo barcodes.
Nalika kuring neangan databés GS1, hiji parusahaan béda asalna nepi, moal milik. Naha?
The GS1 ngaran boga awalan teu robah dina database sanajan UPCs ulah ngarobah kapamilikan sadaya waktu, ku kituna naha hiji parusahaan biasa bisa némbongkeun up. Kabéh parusahaan nu hartina dina database GS1 éta kodeu téh GS1 diverifikasi. Ngaran dina database teh boga awalan aslina, teu ayeuna boga UPC. Kode Anjeun bakal bisa dipaké rupa dina Amazon / Google / iTunes, jsb tanpa masalah, sarta kami nawiskeun garansi duit deui.
Amazon robah kawijakan maranéhanana, ulah Konci anjeun masih dianggo?
Sumuhun, Konci kami masih dianggo, ngan sabab boga keur 15 + taun. Sababaraha urang nyarankeun yén Amazon moal nampa Konci pihak 3rd, tapi ieu téh teu bener. Éta ngan saukur hayang GS1 diverifikasi Konci, sarta henteu "Konci hawa" nu teu pariksa jeung GS1. Konci urang pariksa ku GS1 sarta ditarima di sagala platform utama sarta jasa, kaasup Amazon.

Rencana Kodeu populér

$0.7 / PCS

50 PCS

  • UPC & EAN Vérsi
  • NO waragad pembaharuan
  • Bijil tina GTIN
$0.25 / PCS

500 PCS

  • UPC & EAN Vérsi
  • NO waragad pembaharuan
  • Bijil tina GTIN
$0.12 / PCS

2000 PCS

  • UPC & EAN Vérsi
  • NO waragad pembaharuan
  • Bijil tina GTIN

" ieu ditambahkeun kana Hajat

upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod + 24 Item
Dibeuli ku evyatar ***
ti Israél
Total supados 25.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod + 4 Item
Dibela ku mohannad ***
ti İstanbul Turki
Total supados 10.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod + 99 Item
Dibeuli ku Fabio ***
ti Kolombia
Total supados 45.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod + 99 Item
Dibeuli ku OMST ***
ti Haryana India
Total supados 45.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod + 9 Item
Dibeuli ku Yash ***
ti Maharashtra India
Total supados 15.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod + 49 Item
Dibeuli ku Adnan ***
ti Uttar Pradesh India
Total supados 35.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod + 4 Item
Dibeuli ku AKSHAY ***
ti Jawa Barat India
Total supados 10.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod + 4 Item
Dibeuli ku Nicolae ***
ti Călărași Romania
Total supados 10.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod
Dibeuli ku Nicolae ***
ti Călărași Romania
Total supados 5.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN barkod
Dibeuli ku Ashish ***
ti Cirebon India
Total supados 5.00$