UPC Barcodes

Kéngingkeun nomer UPC anjeun tanpa biaya pembaharuan

balanja Ayeuna

EAN Barcode Nomer

Meunang Kodeu EAN Pikeun Ngalegaan Usaha Anjeun

balanja Ayeuna
  • Vérsi UPC & EAN
  • Taya waragad renewal
  • BMP & EMF Gambar Kaasup
  • Sertipikat ti GTIN Assignment
  • Excel Spreadsheet Jumlah
  • Gawéna dina Amazon, Ebay, Google balanja!
  • Amazon.com disatujuan
  • Kualitas Gambar kualitas luhur
  • 100% Jaminan Harga Murah!
  • Sampurna pikeun Toko Eceran
  • 8 Jam Turnaround
  • Loba Mantuan pikeun Usaha Online

TOP sapuluh FAQ

Sabaraha Barcode anu Kuring Peryogikeun?
Unggal produk anu anjeun jual butuh barkod sorangan. Contona, upami anjeun ngajual kaos anu aya dina hiji warna sareng 3 ukuran anu béda, anjeun kedah mésér 3 barcode. Upami t-shirt aya dina 2 ukuran sareng 3 warna anjeun peryogi 6 barcode. Ku cara kieu, upami salah sahiji warna / ukuran ngajual langkung gancang tibatan anu sanés, toko ngan saukur tiasa ningali dina komputerna sareng ningali mana anu kedah dieusi deui tanpa kedah ngitung rak manual. Rumus anu sami ieu manglaku ka sadaya gaya, warna, rasa, ukuran atanapi variasi produk anjeun. Éta sadayana peryogi barkod unik sorangan.
Kumaha inpormasi dihubungkeun sareng barkod kuring?
Henteu aya inpormasi anu leres-leres disimpen atanapi énkripsi dina barkod. Nalika anjeun badé ngajual produk anjeun di toko, toko éta bakal ngajantenkeun anjeun ngeusian formulir inpormasi produk. Dina formulir éta anjeun bakal nempatkeun detil perusahaan sareng produk anjeun ogé nomer barkod UPC 12-angka anjeun. Toko teras sacara manual ngalebetkeun inpormasi éta kana komputer manajemén inventarisna. Ku cara ieu, nalika aranjeunna nyeken barkod anjeun dina register, éta nyauran formulir éta dina sistemna. Dina basa sejen, barkod téh saukur tumbu antara produk anjeun sarta formulir informasi produk Anjeun eusian pikeun tiap toko nu ngajual produk Anjeun.
Naha barcode abdi kantos kadaluwarsa?
Henteu, barkod anjeun moal kadaluwarsa. Sakali barcode dikaluarkeun ka anjeun, aranjeunna moal pernah dikaluarkeun ka saha waé sareng aranjeunna milik anjeun pikeun hirup.
Naha barcode kuring tiasa dianggo pikeun produk ritel?
Leres, sadaya produk ritel di Amérika Serikat (iwal majalah sareng buku) peryogi naon anu disebut barkod UPC. Naha anjeun peryogi barkod pikeun kaos anjeun, CD, alat keur manggang roti, atanapi naon waé, barcode kami bakal dianggo pikeun anjeun.
Naha kuring kantos kedah mayar biaya pembaharuan pikeun barkod kuring?
Henteu. Sadaya biaya barkod kami ngan ukur sakali sareng anjeun henteu kedah mayar biaya pembaharuan atanapi biaya kahareup naon waé. Kusabab urang gabung GS1 / U.C.C. di 1999, sateuacan aranjeunna mimiti ngecas waragad pembaharuan (Agustus, 2002), urang teu kudu mayar waragad pembaharuan. Janten, anjeun henteu kedah mayar biaya pembaharuan.
Naha barcode bakal dianggo pikeun Amazon sareng sarat anyarna?
Leres, barcode dianggo pikeun Amazon. Aya seueur inpormasi anu salah ngeunaan barcode UPC sareng sarat Amazon dina sagala rupa Forum Seller. Janten jelas pisan, barkod anu kami jual bakal tiasa dianggo saé dina Amazon. Mariksa silang sareng pangkalan data GS1 sanés hal anu otomatis dilakukeun ku Amazon. Ieu ngan lumangsung lamun anjeun milih hiji pilihan canggih sanggeus daptar produk Anjeun nu nyebutkeun "Jieun Brand abdi sorangan." Upami anjeun milih pilihan éta, aranjeunna nawiskeun cross-checking database GS1 salaku salah sahiji 4 cara anu mungkin pikeun pariksa kapamilikan merek anjeun. Kanggo sababaraha alesan, Amazon parantos milih ngagunakeun basa anu nyasabkeun dina halaman wébna sareng nyababkeun seueur masalah anu teu perlu. Upami anjeun ngan saukur henteu mariksa pilihan canggih tina "Jieun Brand Kuring sorangan" anjeun moal ngagaduhan masalah naon waé.
Naha barkod anu kuring mésér dina situs wéb ieu janten unik pikeun kuring?
Sumuhun. Barcode anu anjeun mésér tina situs wéb ieu asalna tina GS1 sareng dijamin unik. Anjeun hiji-hijina jalma di dunya anu sacara sah tiasa nganggo nomer barkod éta.
Naha barkod abdi tiasa dianggo di luar Amérika Serikat?
Leres, barkod bakal dianggo dimana waé anu barcode diseken - anu mangrupikeun sabagéan ageung dunya modéren. Ieu kalebet Kanada, Australia, Inggris, Eropa, Asia, Méksiko, Amérika Kidul, Wétan Tengah, sareng dimana waé anu aranjeunna nganggo barkod.
Nalika kuring milarian database GS1, perusahaan anu béda muncul, sanés milik kuring. Naha?
Ngaran pamilik awalan GS1 henteu robih dina pangkalan data sanaos UPC ngarobih kapamilikan sadaya waktos, janten naha perusahaan anu teu biasa tiasa muncul. Sadaya perusahaan anu hartosna dina pangkalan data GS1 nyaéta kodeu GS1 diverifikasi. Ngaran dina pangkalan data nyaéta pamilik awalan asli, sanés pamilik UPC ayeuna. Kode anjeun bakal dianggo rupa dina Amazon / Google / iTunes, jsb tanpa masalah, sarta kami nawiskeun jaminan duit deui.
Amazon robah kawijakan maranéhanana, naha Konci anjeun masih jalan?
Leres, kode kami masih tiasa dianggo, sapertos aranjeunna salami 15+ taun. Sababaraha urang nyarankeun yén Amazon moal nampi kode pihak katilu, tapi ieu teu bener. Éta ngan ukur hoyong kode anu diverifikasi GS3, sareng sanés "kode udara" anu henteu diverifikasi sareng GS1. Kodeu kami pariksa sareng GS1 sareng ditampi dina sadaya platform sareng jasa utama, kalebet Amazon.

Rencana Kodeu populér

$0.7 / PCS

50 PCS

  • Vérsi UPC & EAN
  • Taya waragad renewal
  • Sertipikat ti GTIN
$0.25 / PCS

500 PCS

  • Vérsi UPC & EAN
  • Taya waragad renewal
  • Sertipikat ti GTIN
$0.12 / PCS

2000 PCS

  • Vérsi UPC & EAN
  • Taya waragad renewal
  • Sertipikat ti GTIN

" ieu ditambahkeun kana daptar kahayang

Kami ngagaduhan Penawaran Husus dinten ayeuna kanggo ANY Order!

Candak EXTRA 20 PCS

Pikeun Unggal 100 Konci tina Sakur Pesenan
OKÉ, NYAHO!
Énggalan! Panawaran valid dugi ka 31/05/2024.
nutup-link
×