nu Program Afiliasi IMUPC mangrupikeun kasempetan anu pikaresepeun anu ngamungkinkeun para nasabah anu ayeuna sareng anu bakal datang sareng apiliasi ngamajukeun IMUPC ka konsuménna. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nempatkeun logo IMUPC dina halaman wéb anjeun atanapi ngan bagikeun tautan afiliasi anjeun ka réréncangan / pangunjung sareng kéngingkeun biaya rujukan ku ngajual barkod UPC / EAN. Program ieu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun 20% komisi pikeun penjualan anu asalna tina halaman wéb anjeun atanapi médis sosial.

Program Afiliasi IMUPC dibuka kanggo sadaya jalma anu minat promosi kana jasa kami. Ngarasa Luncat ka gabung program kami ayeuna!

Naha pasangan sareng IMUPC?

  • Kéngingkeun komisi luhur - IMUPC nyayogikeun sababaraha komisi paling luhur di industri kalayan komisi teras-terasan 10% - 20%. Anjeun bakal nampi komisi ieu pikeun kahirupan klien anu anjeun tingali.
  • Gancang Ngamajukeun - Ngamajukeun layanan IMUPC dimana waé anjeun milih ngalangkungan tautan rujukan khusus anjeun, média sosial, spanduk dina situs anjeun, email sareng seueur deui.
  • Dashboard anu ramah pikeun pangguna - Lacak sadaya kagiatan anjeun tina dasbor afiliasi anu ramah pikeun pangguna. Anjeun bakal tiasa gampang ngalacak sadaya penghasilan anjeun, ngaksés sadaya pilihan bagi sareng ngaksés sadaya sumber promosi.
  • Cookie 30 dinten kanggo anu datang deui
  • Syarat jumlah minimum pikeun mundur ngan ukur $ $ 20.00

Tingkat Afiliasi

Hubungan diantara tingkat apiliasi, tingkat komisi sareng poin afiliasi anu diperyogikeun nyaéta sapertos kieu:

dasar

bayaran batur sapagawean

Laju Komisi

10% 15% 20%

Poin Afiliasi Diperyogikeun

0 5,000 10,000

Affiliate Point mangaruhan tingkat apiliasi anjeun. Diitung dumasar kana jumlah penjualan anu dihasilkeun ku anjeun. Jumlah penjualan 1 USD sami sareng 1 Afiliasi Titik. Langkung Afiliasi Titik anjeun gaduh, tingkat komisi anu langkung saé anjeun resep. Nalika pesenan dibolaykeun atanapi dibatalkeun, titik afiliasi bakal dikirangan sasuai. Durasi tingkat apiliasi ayeuna nyaéta umur panjang, anu hartosna tingkat apiliasi anjeun TEU bakal ditetepkeun deui sataun payun saatos satengah Poé Afiliasi anu diperyogikeun pikeun tingkat apiliasi ayeuna parantos dikirangan.

ngadaptar dina IMUPC

Daptar Akun anjeun Dina IMUPC

Pencét tombol register pikeun nyieun akun anjeun. Upami anjeun parantos gaduh akun dina IMUPC, mangga langsung lebet
eusian formulir register

Eusian Formulir Pendaftaran Akun

Ukur anggo nomer, karakter dina nami akun anjeun
akun afiliasi

Login Dashboard Akun Abdi

Anjeun tiasa lebet kana akun afiliasi anjeun ku ngaklik tombol Affiliate
netepkeun akun afiliasi anjeun

Ngarobih Setelan Pamayaran

Setelan Pembayaran kanggo narik komisi. Pastikeun inpo na akurat sareng merenah
link affiliate

Bagikeun Tautan Afiliasi

Anjeun tiasa ngabagi situs kami ka réréncangan atanapi penggemar kalayan tautan afiliasi atanapi kode QR. Sakali aranjeunna nempatkeun, anjeun bakal kéngingkeun komisi.

Narikna Komisi Anjeun

Sakali jumlah komisi anjeun langkung ti USD20.00, anjeun tiasa mundur artos ka paypal anjeun atanapi akun bank kapan!

" ieu ditambahkeun kana Hajat

Urang parantos nawiskeun Khusus dinten dina ANU Urutan!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Unggal Kode 100 Sakur Orde
OKÉ, KAKU!
Énggalan! Tawaran sah saacan 15 / 10 / 2020.
nutup-link
×