Meunang di kabaran ku kami

Mun anjeun ngagaduhan patalékan, mangga ulah ragu pikeun ngirim urang dipilampah.

FAQ

Dupi barcodes anjeun cocog pikeun sagala produk ritel?
Sumuhun. Sadaya produk ritel sakuliah dunya make hiji EAN atanapi UPC barkod - na ieu jinis barcodes yén urang ngajual.
Mun kuring meunang hiji barkod ti anjeun, kumaha kuring bakal nampi eta?
Lamun mesen hiji pakét barkod ngaliwatan ramatloka kami didieu atanapi via email, anjeun bakal nampa barkod anjeun ku email jeung gambar, tulisan atanapi unggul file sakumaha file napel (BMP, PNG, EMF, xlsx). urutan urang sadayana anu dikirimkeun dina minimum sajam na kirang ti 8 jam.
Amazon robah kawijakan maranéhanana, ulah Konci anjeun masih dianggo?
Sumuhun, Konci kami jalan. Sababaraha urang nyarankeun yén Amazon moal nampa Konci pihak 3rd, tapi ieu téh teu bener. Éta ngan saukur hayang GS1 diverifikasi Konci, sarta henteu "Konci hawa" nu teu pariksa jeung GS1. Konci urang pariksa ku GS1 sarta ditarima di sagala platform utama sarta jasa, kaasup Amazon.
Nalika kuring neangan databés GS1, hiji parusahaan béda asalna nepi, moal milik. Naha?
The GS1 ngaran boga awalan teu robah dina database sanajan UPCs ulah ngarobah kapamilikan sadaya waktu, ku kituna naha hiji parusahaan biasa bisa némbongkeun up. Kabéh parusahaan nu hartina dina database GS1 éta kodeu téh GS1 diverifikasi. Ngaran dina database teh boga awalan aslina, teu ayeuna boga UPC. Kode Anjeun bakal bisa dipaké rupa dina Amazon / Google / iTunes, jsb tanpa masalah, sarta kami henteu nawiskeun garansi duit deui.
Naha kuring kudu misah Kodeu UPC keur unggal produk?
Sumuhun, nu peryogi kode UPC béda pikeun masing-masing produk unik nu ngajual. Contona, hayu urang ngabayangkeun anjeun gaduh parusahaan t-shirt na rék ngajual 3 kaos warna béda ti ukuran sarua, anjeun bakal kedah Konci 3 UPC. Lajeng, hayu urang ngabayangkeun anjeun boga 3 kaos berwarna béda dina 3 ukuran béda, anjeun bakal kedah jumlahna Kodeu 9 UPC.

" ieu ditambahkeun kana Hajat

Urang parantos nawiskeun Khusus dinten dina ANU Urutan!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Unggal Kode 100 Sakur Orde
OKÉ, KAKU!
Énggalan! Tawaran sah saacan 15 / 10 / 2020.
nutup-link
×