Upami Anjeun keur milari daptar produk anyar dina Amazon sareng anjeun peryogi UPC / EAN salaku kodeu ID produk pikeun Amazon, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Kodeu UPC dianggo ku Amazon pikeun ngidentipikasi produk di databésna, sareng upami anjeun nambihan daptar unik anu anyar, anjeun peryogi kode UPC anu unik. Émut yén unggal barang unik peryogi unik Kodeu UPC pikeun Amazon, salaku conto:
- Upami anjeun ngajual kaos oblong, masing-masing Warna unik kedahna unik Barkod UPC. Upami anjeun ngagaduhan 20 Hideung, 20 White, sareng 20 Green pikeun dijual, anjeun kedah ngan ukur 3 kodeu UPC unik pikeun Amazon, 1 pikeun tiap warna unik.

Sakabéh kodeu UPC sareng EAN anu urang ngajual di IMUPC bakal tiasa damel di Amazon! Mlkudud Amazon AS, Amazon UK, Amazon India, Amazon Japan, Amazon FR, Amazon DE, Amazon AU sareng saterasna!

Amazon-barkod-pituduh

Kumaha carana nyieun hiji Listing dina Amazon kalawan UPC

Ngamimitian ngagunakeun kode UPC (s), Anjeun bakal peryogi hiji akun Merchant Amazon nu nyandak Anjeun pikeun nambahkeun produk anyar ka katalog Amazon (rekening Seller Pro). Sakali anjeun login ka akun Anjeun, klik dina tab inventory (atawa katalog Tab) di navigasi kénca luhur, klik "Tambahkeun Produk a"

creat step1 produk Amazon

Ngagulung ka handap saeutik ka "daptar produk anyar" bagian lajeng klik dina "Jieun Produk Anyar Listing" link.

Amazon-ngajual-anjeun-item2

Saatos ngaklik kaca nu, anjeun bakal dicokot ka kaca ka pilih kategori produk Anjeun, nu anjeun bakal milih gumantung kana produk nu nuju jualan. Anjeun tiasa boh milari kategori atawa ngotektak kategori a:

produk creat dina Amazon kalawan upc

Sakali kategori anjeun dipilih, anjeun bakal dipénta pikeun Produk Produk, Pabrikan, ID produk dina Amazon halaman daptar. Ieu mangrupikeun "Info Vital" tab. Di handapeun tab info penting nyaéta médan anu dipikabutuh disebut "ID Produk", dimana anjeun peryogi Amazon UPC atanapi EAN anu anjeun mésér ti kami.

ngajual produk dina Amazon kalawan upc upclab urang

Anjeun badé ngaliwat sadaya tab sareng eusian inpormasi anu dipikabutuh dina unggal tab, kitu ogé inpormasi anu sanésna anu anjeun tiasa bikeun. Catet yén anjeun tiasa ngahemat parobihan teras balik deui sareng ngarobih sakaligus sadaya lapangan anu diperyogikeun dieusian. Catet: Pastikeun anjeun ngeusi inpormasi anu diperyogikeun dina ALL tab, upami henteu, anjeun henteu tiasa ngirimkeun daptar éta.

Éta sakitu anu anjeun kedah lakukeun pikeun milari produk anyar dina Amazon! Upami anjeun hoyong daptar barang anu langkung unik, anjeun peryogi anu langkung unik Kodeu UPC Amazon. Kami nawiskeun diskon kanggo jumlah anu langkung ageung. Catet yén unggal UPC ngan tiasa dianggo pikeun produk unik 1. Sakali anjeun nganggo UPC teu tiasa dianggo pikeun produk anu sanés kusabab unggal UPC unik.

Catetan yen lamun anjeun ngomean Listing, eta tiasa nyandak nepi ka 15 menit kanggo parobahan simpen jeung Listing anjeun jadi aktif / diropéa.

Ogé dicatet upami éta Kodeu UPC pikeun Amazon teu ditarima, mastikeun mérek Brand anu anjeun badé daptar henteu diwates. Upami anjeun ngagaduhan masalah nyarios UPC teu cocog sareng produk anu anjeun badé daptar, uji masalah ieu ku cara ngarobah médan Brand sareng ningali upami soleskeun masalahna. Upami aya patarosan anu sanés, mangga buka kami FAQ kaca anu ngajawab masalah anu paling umum dina UPC nomer pikeun Amazon.

daptar harga

Mésér ayeuna

" ieu ditambahkeun kana Hajat

Urang parantos nawiskeun Khusus dinten dina ANU Urutan!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Unggal Kode 100 Sakur Orde
OKÉ, KAKU!
Énggalan! Tawaran sah saacan 15 / 10 / 2020.
nutup-link
×