Upami Anjeun keur milari daptar produk anyar dina Amazon sareng anjeun peryogi UPC / EAN salaku kodeu ID produk pikeun Amazon, anjeun parantos dugi ka tempat anu leres. Konci UPC dianggo ku Amazon pikeun ngaidentipikasi produk dina databésna, sareng upami anjeun nambihan daptar unik anyar, anjeun peryogi kode UPC unik. Émut yén unggal barang unik peryogi unik Kodeu UPC pikeun Amazon, salaku conto:
- Upami anjeun ngajual kaos oblong, masing-masing Warna unik kedahna unik Barkod UPC. Upami anjeun gaduh 20 Hideung, 20 Bodas, sareng 20 Héjo kanggo dijual, anjeun peryogi ngan ukur 3 kode UPC unik pikeun Amazon, 1 kanggo masing-masing Warna unik.

Sakabéh kodeu UPC sareng EAN anu urang ngajual di IMUPC bakal tiasa damel di Amazon! Mlkudud Amazon AS, Amazon UK, Amazon India, Amazon Japan, Amazon FR, Amazon DE, Amazon AU sareng saterasna!

Amazon-barkod-pituduh

Kumaha carana nyieun hiji Listing dina Amazon kalawan UPC

Pikeun ngamimitian nganggo kode UPC, anjeun peryogi akun Amazon Merchant anu ngamungkinkeun anjeun nambihan produk énggal dina katalog Amazon (akun Pro Seller). Sakali anjeun lebet kana akun anjeun, pencét dina tab Inventaris (atanapi Tab Katalog) di navigasi kénca luhur, klik "Tambihkeun Produk"

creat step1 produk Amazon

Ngagulung ka handap saeutik ka "daptar produk anyar" bagian lajeng klik dina "Jieun Produk Anyar Listing" link.

Amazon-ngajual-anjeun-item2

Saatos ngaklik halaman éta, anjeun bakal dicandak ka halaman pikeun milih kategori produk anjeun, anu bakal anjeun pilih gumantung kana produk anu anjeun jual. Anjeun tiasa milarian kategori atanapi ngajajah kategori:

produk creat dina Amazon kalawan upc

Sakali kategori anjeun dipilih, anjeun bakal dipénta pikeun Produk Produk, Pabrikan, ID produk dina Amazon halaman daptar. Ieu mangrupikeun tab "Info Vital". Di handapeun tab inpormasi vital aya bidang anu dibutuhkeun anu disebat "ID Produk", dimana anjeun peryogi Amazon UPC atanapi EAN anu anjeun mésér ti kami.

ngajual produk dina Amazon sareng upclab's upcab

Anjeun bakal badé ngaliwat sadaya tab sareng ngeusian inpormasi anu diperyogikeun dina unggal tab, ogé inpormasi sanés anu tiasa anjeun pasihan. Catet yén anjeun tiasa nyimpen parobihan sareng engké balik deui sareng edit saatos sadayana bidang anu diperyogikeun dieusian. Catetan: Pastikeun anjeun ngeusian inpormasi anu diperyogikeun dina ALL tab, upami henteu anjeun henteu tiasa ngalebetkeun daptar.

Éta sakitu anu anjeun kedah lakukeun pikeun milari produk anyar dina Amazon! Upami anjeun hoyong daptar barang anu langkung unik, anjeun peryogi anu langkung unik Kodeu UPC Amazon. Kami nawiskeun diskon kanggo jumlah anu langkung ageung. Catet yén unggal UPC ngan ukur tiasa dianggo pikeun 1 produk unik. Sakali anjeun parantos nganggo UPC, éta moal tiasa dianggo pikeun produk sanés kusabab unggal UPC unik.

Catetan yen lamun anjeun ngomean Listing, eta tiasa nyandak nepi ka 15 menit kanggo parobahan simpen jeung Listing anjeun jadi aktif / diropéa.

Ogé dicatet upami éta Kodeu UPC pikeun Amazon henteu ditampi, pastikeun médan mérek anu anjeun daptar teu diwatesan. Upami anjeun ngalaman masalah nyatakeun yén UPC henteu cocog sareng produk anu anjeun daptar, uji masalah ieu ku cara ngarobah médan Brand sareng ningali naha éta ngajawab masalah éta. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten didatangan kami FAQ kaca anu ngajawab masalah anu paling umum dina UPC nomer pikeun Amazon.

daptar harga

Mésér ayeuna

" ieu ditambahkeun kana Hajat

Urang parantos nawiskeun Khusus dinten dina ANU Urutan!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Unggal Kode 100 Sakur Orde
OKÉ, KAKU!
Énggalan! Tawaran sah saacan 15 / 08 / 2021.
nutup-link