Naon téh barkod?
A barkod (atawa watang kode) mangrupakeun runtuyan unik tina digit anu digunakeun pikeun ngaidentipikasi hiji item atawa produk. Paling barcodes on produk ritel anu di boh EAN (13 angka) atanapi UPC (12 angka) format. Sajumlah barkod bisa robah jadi gambar barkod (bar hideung nangtung). Lamun gambar barkod ieu discan dina Checkout counter, informasi produk bakal muncul dina layar Checkout.
Naon téh Code UPC?
Universal Produk Code (UPC) mangrupakeun palang kode 12-angka dipaké sacara éksténsif pikeun bungkusan ritel di Amérika Sarikat. Sanajan aya sababaraha tipena béda Konci bar, lambang UPC mucunghul dina ampir unggal produk ritel di Amérika Serikat, sahingga tipe paling serbaguna na recognizable kode produk di ieu bagian tina dunya. Ieu ngawengku hiji barkod ku angka GTIN-12 handapeun.
Naon mangrupa Code EAN?
Nomer Pasal Éropa (EAN) mangrupikeun standar barkod, kode idéntifikasi produk 12- atanapi 13 angka. Unggal EAN unik nunjukkeun produk, produsén, sareng atributna; Biasana, EAN dicitak dina labél produk atanapi bungkusan salaku kode bar. Kodeu EAN mangrupikeun kombinasi tokoh anu unik pikeun ngaidentipikasi hiji obyék dina dasar sistem Éropa ('EAN' nangtung pikeun 'Eropa Pasal Eropa').
Kuring kudu meunang barcodes pikeun produk kuring?
Simkuring kacida nyarankeun yen anjeun meunang barcodes pikeun produk anjeun, kusabab beuki loba retailers nu ngarobah ka sistem barcoding. Sanajan éta pilihan pikeun retailers ngagunakeun sistem barkod (jeung scanner barkod) ngolah pesenan tur lacak stock maranéhanana, sistem nyaéta incredibly mangpaat sakumaha eta simplifies proses jualan. Ku sabab kitu, retailers nu beuki incorporating barcodes kana toko maranéhanana - sarta di mangsa nu bakal datang anjeun bisa manggihan yén sababaraha retailers anjeun anu merlukeun anjeun nempatkeun barcodes onto produk Anjeun Mun anjeun hiji seller Amazon atanapi eBay nu peryogi pikeun meunangkeun barkod pikeun produk anjeun pikeun daptar aranjeunna.
Kumaha kuring tiasa mayar nganggo Visa atanapi Master upami kuring henteu ngagaduhan paypal?
Kantun pilih paypal salaku padika pembayaran dina halaman pamariksaan, teras mayar nganggo Visa atanapi Master card tanpa akun paypal nalika situs kami dialihkeun ka halaman paypal. Paypal ngadukung pamayaranna nganggo kartu kiridit bahkan anjeun teu gaduh akun paypal.
Naon beda antara UPC na EAN?
UPC urang nu Konci bar paling ilahar dipake di Amérika Serikat. EAN urang (Éropa Pasal Jumlah) anu dipaké sacara internasional. Kiwari, paling tempat bakal nampa duanana Konci UPC produk na Konci EAN, sanajan lamun aya rarancang dina ngajual produk Anjeun luar Amérika Serikat, hiji kode EAN bisa jadi pangalusna keur anjeun. EAN Konci format bar ngandung digit 13, ngarah ku "0" di hareup standar GTIN-12 angka kode UPC. Duanana Konci bar, kumaha oge, anu idéntik.
Dupi barcodes anjeun cocog pikeun sagala produk ritel?
Sumuhun. Sadaya produk ritel sakuliah dunya make hiji EAN atanapi UPC barkod - na ieu jinis barcodes yén urang ngajual.
Naha kuring kudu janten parusahaan kadaptar kana tatanan barkod a?
Taya, anjeun teu kudu janten parusahaan didaptarkeun mésér barkod tina urang. Anjeun bisa meuli barcodes salaku hiji jalma individu atawa salaku parusahaan - éta pilihan Anjeun.
Mun kuring meunang hiji barkod ti anjeun, kumaha kuring bakal nampi eta?
Lamun mesen hiji pakét barkod ngaliwatan ramatloka kami didieu atanapi via email, anjeun bakal nampa barkod anjeun ku email jeung gambar, tulisan atanapi unggul file sakumaha file napel (BMP, EMF, xlsx). urutan urang sadayana anu dikirimkeun dina minimum sajam na kirang ti 8 jam.
Naha kuring kudu meuli angka barkod ti anjeun?
parusahaan urang nawarkeun barcodes affordable kalawan harga hiji-pareum. béaya rendah - hiji barkod téh ukur 2 USD No waragad lumangsung. Taya langganan. barcodes urang téh mangrupa harga hiji-off, urang ulah ngecas sagala waragad taunan. Taya kaanggotaan wajib, teu bentuk waktos-consuming, sarta euweuh larangan dina cara aranjeunna nu anjeun milih ngagunakeun angka barkod anjeun. Anjeun sorangan barkod anjeun hirup, sarta anjeun bisa make eta kumaha ogé rék. Tambah kami masihan hiji barkod tambahan pikeun konsumén urang salaku kado hiji. jasa rusuh! Urang biasana ngolah pesenan dina jam narima aranjeunna (ngahubungan kami lamun perlu barcodes Anjeun urgently).
Kumaha kuring meuli kode UPC / EAN pikeun Amazon?
Kantun buka kaca UPC urang, pilih kuantitas rék, sarta lumangsungna Checkout. Konci anjeun bakal dikirimkeun dina jam 8 sanggeus anjeun ngirim pamayaran Anjeun. Sakabéh Konci urang dianggo dina Amazon. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha mésér Amazon UPC Kodeu, didatangan pituduh kami di dieu.
Naon Mamah mah Cokot?
Rapid pangiriman ku Email; angka / EAN GS1 diverifikasi UPC; Penjaminan hirupna
Sabaraha teu eta ngarugikeun pikeun meunangkeun UPC?
Hiji kodeu waragad $ 5, tapi beuki télépon dibeuli, anu langkung mirah unggal kode nyaeta. Contona, lamun meser Konci 100, biaya per kode nyaeta ngan $ 0.40. Mangga tingali kaca Kodeu Toko UPC kami keur pilihan bedah pinuh.
Amazon nyebutkeun eta perlu jadi 13 digit, kumaha kuring ngalereskeun ieu?
Kantun nambihan hiji 0 ngarah kana kodeu UPC Anjeun meuli tur ieu bakal ngabéréskeun masalah éta.
Amazon robah kawijakan maranéhanana, ulah Konci anjeun masih dianggo?
Sumuhun, Konci kami jalan. Sababaraha urang nyarankeun yén Amazon moal nampa Konci pihak 3rd, tapi ieu téh teu bener. Éta ngan saukur hayang GS1 diverifikasi Konci, sarta henteu "Konci hawa" nu teu pariksa jeung GS1. Konci urang pariksa ku GS1 sarta ditarima di sagala platform utama sarta jasa, kaasup Amazon.
Amazon robah kawijakan maranéhanana, ulah Konci anjeun masih dianggo?
Sumuhun, Konci kami jalan. Sababaraha urang nyarankeun yén Amazon moal nampa Konci pihak 3rd, tapi ieu téh teu bener. Éta ngan saukur hayang GS1 diverifikasi Konci, sarta henteu "Konci hawa" nu teu pariksa jeung GS1. Konci urang pariksa ku GS1 sarta ditarima di sagala platform utama sarta jasa, kaasup Amazon.
Bakal Konci UPC abdi dianggo pikeun Amazon.com kalawan euweuh isu?
Sumuhun, sakabéh Konci UPC kami anu dijamin kungsi dikaluarkeun saacanna / dipaké sarta bakal bisa dipaké instan dina Amazon kalawan euweuh masalah.
Kumaha gancang abdi tiasa Konci kuring sanggeus purchasing aranjeunna?
urutan urang sadayana anu dikirimkeun dina minimum sajam na kirang ti 8 jam.
Nalika kuring neangan databés GS1, hiji parusahaan béda asalna nepi, moal milik. Naha?
The GS1 ngaran boga awalan teu robah dina database sanajan UPCs ulah ngarobah kapamilikan sadaya waktu, ku kituna naha hiji parusahaan biasa bisa némbongkeun up. Kabéh parusahaan nu hartina dina database GS1 éta kodeu téh GS1 diverifikasi. Ngaran dina database teh boga awalan aslina, teu ayeuna boga UPC. Kode Anjeun bakal bisa dipaké rupa dina Amazon / Google / iTunes, jsb tanpa masalah, sarta kami henteu nawiskeun garansi duit deui.
Kumaha kuring meunang kuring Kodeu UPC / EAN sakali Kuring geus mayar kanggo aranjeunna?
Sakali mayar anjeun geus diolah, anjeun bakal aya dina jam nampa surelek sareng Kodeu UPC / EAN anjeun, sakumaha ogé barcodes. Lamun nuju jualan dina Amazon, Amazon otomatis bakal ngahasilkeun barcodes / labél produk pikeun anjeun sanggeus anjeun asupkeun di anjeun UPC / EAN.
Naha kuring kudu ngadaptar Kodeu UPC kuring?
Aya perlu ngadaptar Kodeu UPC Anjeun. Anjeun ngan perlu nyadiakeun Code UPC ka pangecér anjeun atanapi distributor (ex. Amazon, iTunes, Google jsb ..) lamun nu nuju dipénta jumlah UPC Code.
Keur kuring narima Kodeu UPC sah?
Sumuhun, IMUPC.com nyadiakeun Anjeun sareng Code UPC anu unik, valid tur dijamin pernah geus dikaluarkeun. Kusabab awalan parusahaan urang dicandak saméméh parobahan dina pasatujuan Blangkon GS1-AS kami ogé dina hak légal kami nyadiakeun UPC Kodeu ka konsumén urang.
Naha kuring kudu misah Kodeu UPC keur unggal produk?
Sumuhun, nu peryogi kode UPC béda pikeun masing-masing produk unik nu ngajual. Contona, hayu urang ngabayangkeun anjeun gaduh parusahaan t-shirt na rék ngajual 3 kaos warna béda ti ukuran sarua, anjeun bakal kedah Konci 3 UPC. Lajeng, hayu urang ngabayangkeun anjeun boga 3 kaos berwarna béda dina 3 ukuran béda, anjeun bakal kedah jumlahna Kodeu 9 UPC.
Bakal Konci UPC abdi digawé di nagara lian ti AS jeung Kanada?
Sumuhun, Konci UPC Anjeun bakal bisa dipaké dina sagala nagara mana Konci UPC na EAN nu discan!
Dupi anjeun kersa ngeusi batre atuh waragad Renewal?
Taya, urang moal ngeusi batre Anjeun sagala waragad hareup (misalna. Waragad pembaharuan atawa waragad kaanggotaan taunan). Sakabéh harga kami téh pangmayaran hiji-off
Bakal Kodeu UPC abdi kantos kadaluarsa?
Taya, sakali anjeun mésér Konci UPC Anjeun liwat kami, aranjeunna geus Hormat tetep keur hirup! Aya henteu waragad atawa expenses lianna.
Bakal Konci UPC kuring jadi unik pikeun / produk kuring atuh?
Sumuhun, Konci UPC kami originate ti GS1-AS sarta dijamin janten unik sarta pernah dikaluarkeun sateuacan. YOU bakal hijina jalma di dunya anu jum'atan tiasa nganggo Kodeu UPC nu mésér.
Dimana Konci urang datangna ti na naha aranjeunna mirah?
Kami henteu nyiptakeun kodeu, aranjeunna dikirim ku GS1 ka perusahaan anu henteu nganggo éta sareng ngajual ka kami. Anjeun henteu kéngingkeun rarangkén kode anjeun nyalira, anu leres waé pikeun ngajual produk anjeun.
Dupi abdi tiasa ngajual dina Amazon?
Jawaban pondok téh enya, Konci kami bisa dipaké pikeun nyieun produk Anjeun dina Amazon. Anjeun teu bisa make eta keur produk tina merek aya dipikawanoh, buku, atanapi farmasi. Ulah make Konci urang lamun bade merk pendaptaran Amazon sabab bakal diperkirakeun nganggo awalan sarua sagala waktos nu urang teu bisa ngajamin. Simkuring teu tiasa mantuan Anjeun lamun teu tiasa unggah produk sanggeus milih balik pikeun pendaptaran brand.
Ngalakukeun nu Konci geus mangrupa awalan nagara?
Rarangkén hareup mangrupikeun indikasi nagara mana barkod anu asalna tapi henteu sanés waé kanggo dijual di hiji nagara. GS1 ngécéskeun "saprak perusahaan anggota GS1 tiasa ngaluarkeun produk di mana waé di dunya, prefias GS1 henteu ngaidentifikasi nagara asal pikeun produk anu dipasihan." Urang ngagaduhan jalma nganggo kode kami sareng awalan AS pikeun ngajual di Inggris di Waitrose sareng Debenhams, atanapi produk "didamel di Perancis" di Perancis. Upami aya anu nyarios aranjeunna bakal ngicalkeun kode anjeun sareng prefix nagara anjeun éta henteu sah, sapertos mung perusahaan AS anu sakali diidinan pikeun dijual deui kodeu na.
Kuring kudu nyitak barcodes?
Lamun ngajual produk online anjeun ngan kedah peryogi nomer, kumaha lamun ngajual ngaliwatan hiji distributor tinimbang ngirim produk langsung, Anjeun bisa jadi kudu nyitak barcodes on stiker, nu bisa Anjeun pigawé kalayan gambar kami nyadiakeun Anjeun sareng urutan anjeun, atawa ku cara make jasa percetakan urang.
Konci abdi teu diformat neuleu atawa némbongkeun salaku sakabeh sami, naon anu kuring ngalakukeun?
Upami kodeu anjeun ditingalikeun dina spreadsheet csv sapertos 1.234E + 12 atanapi anu sanés nomer 12 atanapi 13 angka, anjeun ngan saukur kedah ngarobihkeun tampilan sél dina setélan anjeun. Pikeun Excel, biasana dina Format> Sél> Nomer> 0 Tempat anu Takdir.
"Anjeun maké, EANs, ISBNs, ASINs Konci UPCs, atawa Jan nu teu cocog produk anjeun nyoba daptar".
Kasalahan ieu ilaharna kajantenan dina Amazon upami anjeun ngadaptarkeun Téknik anu parantos ngagaduhan UPC sareng Amazon ngabatesan Brand ti nambihan seueur UPC (pikeun nyegah daptar duplikat). Masalahna henteu nganggo UPC sorangan, tapi sareng larangan anu disimpen dina merek. Pikeun ngalereskeun ieu, robih kolom "Merek" sareng médan pabrik. Éta kedah ngabéréskeun masalah na.
Dimana abdi tiasa nganggo Kodeu UPC yén kuring mésér ti anjeun?
Kodeu UPC anjeun bakal dianggo madhab online tur di paling retails, iwal maranehna menta nu mésér awalan parusahaan sorangan ti GS1-AS. Dina kasus eta, urang nyarankeun yen mésér sorangan awalan parusahaan GS1-AS Anjeun.
Abdi hoyong ngajual buku kuring; kuring butuh sababaraha UPC, EAN atanapi ISBN?
Lamun nuju jualan buku anjeun ngaliwatan hiji toko ritel, pangecér umumna ngabutuhkeun nu ngahasilkeun hiji ISBN. The ISBN mangrupakeun angka 13 angka nu leres nangtukeun judul buku sarta informasi kontak penerbit urang. Kami ngarékoméndasikeun nu parios syarat toko anjeun on Konci UPC na ISBN saméméh purchasing ti kami. Kadang-kadang bisa meunang jauh kalayan ngan ngagunakeun kode UPC lajeng bisa meuli Konci UPC ti kami. Najan kitu, urang ulah nawiskeun ISBN urang ulubiung.
Abdi hoyong ngajual majalah, bakal kode karya UPC?
Paling majalah biasana merlukeun Konci bar husus kalayan nomer BIPAD 5-angka nu disandikeun di aranjeunna. Sanajan kitu, sababaraha retailers nampa Konci UPC atanapi EAN biasa. Urang nganjurkeun mariksa kana pangecér Anjeun mimiti sateuacanna pikeun manggihan sarat husus maranéhanana. Mun aranjeunna teu merlukeun jumlah BIPAD, teras anjeun tiasa mésér Konci UPC ngaliwatan urang nempatkeun dina majalah Anjeun.
Kuring rarancang dina ngajual cd di kaayaan ritel abdi tiasa make Kodeu UPC anjeun?
Sumuhun, Konci UPC urang bakal bisa dipaké sampurna pikeun cd anjeun dina naon baé kaayaan ritel. Lamun lumangsung janten artis bebas, kode UPC Anjeun ogé bakal ngidinan Anjeun pikeun ngadaptar musik Anjeun sareng SoundScan ku kituna anjeun bisa lagu jualan anjeun sarta ningkatkeun usaha pamasaran Anjeun.
Naha teu ngaran parusahaan kuring datang nepi nalika discan ku smartphone kuring?
Dugi ka unggah produk anjeun ka Amazon, Google Merchant Center, atawa database nu aplikasi scanner smartphone husus anjeun maké, bakal narik langsung ti database GS1 urang. Inpo ieu geus tinggaleun jaman jeung teu ngarekam nu boga ayeuna anu jumlahna UPC / EAN husus.
Nalika kuring mésér Kodeu UPC abdi ti anjeun, am I purchasing awalan parusahaan?
Lamun anjeun mésér UPC Kodeu ti kami, anjeun purchasing hak pikeun unik UPC urang anu Hormat ngagunakeun kitu anjeun teu purchasing awalan parusahaan. UPC urang ti SnapUPC.com anu ditugaskeun jeung dijual ti awalan parusahaan urang nu urang ngajaga. Mun distributor anjeun / pangecér merlukeun anjeun sorangan awalan parusahaan, anjeun bakal kudu ngahubungan GS1-AS langsung pikeun ménta awalan parusahaan Anjeun.
Kuring kudu boga kode UPC guna ngajual produk abdi online?
Anjeun ngan bakal perlu mibanda Konci UPC ngajual produk Anjeun online lamun pangecér online merlukeun anjeun boga kode UPC.

" ieu ditambahkeun kana Hajat

Urang parantos nawiskeun Khusus dinten dina ANU Urutan!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Unggal Kode 100 Sakur Orde
OKÉ, KAKU!
Énggalan! Tawaran sah saacan 15 / 10 / 2020.
nutup-link
×