A UPC ayeuna diperlukeun pikeun didaptar di eBay alatan parobahan dilaksanakeun dina bulan Pebruari 29, 2016. robah ieu merlukeun sellers ngawengku Identifiers Produk item anyar jeung refurbished dina kategori nu tangtu. Item sareng ieu leungit identifiers produk moal renewed ku eBay nalika aranjeunna kadaluarsa.

Lamun ditéang daptar produk anyar dina eBay jeung anjeun kudu kode UPC / EAN, anjeun geus datang ka tempat anu katuhu. Konci UPC dipaké ku eBay pikeun ngaidentipikasi produk di database, sarta lamun nu nambahkeun hiji Listing unik anyar, anjeun peryogi kode UPC unik. Inget yen unggal item unik perlu a UPC unik, contona:
- Mun nu nuju jualan kaos, unggal Warna unik bakal perlu UPC unik. Upami Anjeun gaduh 20 Hideung, 20 Bodas, sareng 20 Héjo pikeun dijual, anjeun bakal kedah Konci UPC unik 3, 1 pikeun tiap Warna unik.

Universal Kodeu Produk (UPCs) mangrupakeun angka 12-angka dipaké pikeun ngaidentipikasi produk. Neangan kode UPC anjeun kana bungkusan produk anjeun atanapi panutup deui.

Lamun ngasupkeun hiji Code UPC pikeun Listing maké Pra-kaeusi Cipondoh, Tangerang Émbaran, pastikeun pikeun nuliskeun sakabéh angka di handap barkod, kaasup kana angka leutik dina kénca jeung sisi leungeun katuhu.

daftar ebay kalawan UPC

Sadaya Konci kami ngajual di IMUPC bakal dianggo dina eBay!

Eta penting pisan pikeun mibanda Identifiers Produk ieu sangkan leuwih gampang pembeli museurkeun produk pikeun bisa manggihan naon maranéhna pilari di ieu kategori husus, sarta ogé vital pikeun eBay pikeun nyegah counterfeits tur jadi gaduh panulisan listings produk.

Mun rék daptar barang leuwih unik, anjeun bakal kedah Konci UPC langkung unik. Urang nawiskeun diskon pikeun jumlah nu leuwih gede. Catetan yen tiap UPC ukur bisa dipaké pikeun produk unik 1. Sakali anjeun geus dipaké dina UPC eta teu bisa dipaké pikeun produk sejen saprak unggal UPC nyaéta unik.

Catetan yen lamun anjeun ngomean Listing, eta tiasa nyandak nepi ka 15 menit kanggo parobahan simpen jeung Listing anjeun jadi aktif / diropéa.

Lamun perlu Kode UPC pikeun eBay, Kantun klik dina Beuli Ayeuna tombol di handap tur meunang UPC anjeun jeroeun jam 8 sanggeus completing Checkout.

Daptar harga

Mésér ayeuna

" ieu ditambahkeun kana Hajat

Urang parantos nawiskeun Khusus dinten dina ANU Urutan!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Unggal Kode 100 Sakur Orde
OKÉ, KAKU!
Énggalan! Tawaran sah saacan 15 / 10 / 2020.
nutup-link
×