A UPC ayeuna diperyogikeun daptar dina eBay kusabab parobihan anu dilaksanakeun dina tanggal 29 Pébruari 2016. Parobihan ieu ngabutuhkeun anu ngajual kaasup Pangenal Produk pikeun barang-barang anu énggal sareng direnovasi dina katégori anu tangtu. Barang anu nganggo pengenal produk anu leungit ieu moal diperbaharui ku eBay nalika kadaluarsana.

Upami anjeun milari daptar produk énggal dina eBay sareng anjeun peryogi kode UPC / EAN, anjeun parantos dugi ka tempat anu leres. Konci UPC dianggo ku eBay pikeun ngaidentipikasi produk dina database na, sareng upami anjeun nambihan daptar unik anu anyar, anjeun peryogi kode UPC unik. Émut yén unggal barang unik peryogi UPC unik, contona:
- Upami anjeun ngajual kaos oblong, masing-masing Warna unik peryogi UPC unik. Upami anjeun gaduh 20 Hideung, 20 Bodas, sareng 20 Héjo kanggo dijual, anjeun peryogi 3 kode UPC unik, 1 kanggo unggal Warna unik.

Universal Kodeu Produk (UPCs) mangrupakeun angka 12-angka dipaké pikeun ngaidentipikasi produk. Neangan kode UPC anjeun kana bungkusan produk anjeun atanapi panutup deui.

Lamun ngasupkeun hiji Code UPC pikeun Listing maké Pra-kaeusi Cipondoh, Tangerang Émbaran, pastikeun pikeun nuliskeun sakabéh angka di handap barkod, kaasup kana angka leutik dina kénca jeung sisi leungeun katuhu.

daftar ebay kalawan UPC

Sadaya Konci kami ngajual di IMUPC bakal dianggo dina eBay!

Eta penting pisan pikeun mibanda Identifiers Produk ieu sangkan leuwih gampang pembeli museurkeun produk pikeun bisa manggihan naon maranéhna pilari di ieu kategori husus, sarta ogé vital pikeun eBay pikeun nyegah counterfeits tur jadi gaduh panulisan listings produk.

Upami anjeun hoyong daptar langkung seueur barang unik, anjeun peryogi langkung seueur kode UPC unik. Kami nawiskeun diskon kanggo jumlah anu langkung ageung. Catet yén unggal UPC ngan ukur tiasa dianggo pikeun 1 produk unik. Sakali anjeun parantos nganggo UPC, éta moal tiasa dianggo pikeun produk sanés kusabab unggal UPC unik.

Catetan yen lamun anjeun ngomean Listing, eta tiasa nyandak nepi ka 15 menit kanggo parobahan simpen jeung Listing anjeun jadi aktif / diropéa.

Lamun perlu Kode UPC pikeun eBay, Kantun klik dina Beuli Ayeuna tombol di handap tur meunang UPC anjeun jeroeun jam 8 sanggeus completing Checkout.

Daptar harga

Mésér ayeuna

" ieu ditambahkeun kana Hajat

Urang parantos nawiskeun Khusus dinten dina ANU Urutan!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Unggal Kode 100 Sakur Orde
OKÉ, KAKU!
Énggalan! Tawaran sah saacan 15 / 03 / 2021.
nutup-link
×